Тест маркер YelloQuickstick

Тест маркер за проверка на повърхностната енергияМаркер за тестване на повърхностното напрежение

  Производител: YELLOTOOLS

  За проверка на површина


  Опис

  • Тест маркер за проверка на површина
  • Начин на употреба:
   Нацртајте линија врз основата
   • ако линијата не е полна и мастилото стане како капки, површината не е погодна за лепење на фолија
   • доколку линијата е полна и не прави капки, тогаш површината е погодна за лепење
  • Продукти од каталог Yellotools

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ