Прочистувачки систем PowerCleaner

  Производител: YELLOTOOLS

  Ги чисти површините од прашина и го отстранува статичкиот полнеж


  Опис

  • Собира прав и фини честици од плочите пред каширање или печатење, без да ги оштетува, и го одстранува статичкиот електрицитет
  • Димензии: 15см; 30.5см
  • Дршка: пластична или алуминиумска
  • Видете ја целата гама продукти на Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ