Прибор / столче за монтажа LowRider

  Производител: YELLOTOOLS

  Столче за car wrapping


  Описание

  • Монтажно столче за car wrapping
  • Характеристики:
   • јака основа од шперплоча
   • ротирачки се тркалца
   • дел за инструменти
   • кружни метални плочи за поставување на магнетите SpeedMag
   • вградена дршка за полесно и удобно носење
  • Разгледајте го каталогот на Yellotools тук

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ