Ногарки за монтажно столче LowRider

Стол за монтажна седалка LowRiderПовдигащ стол за монтажна седалка LowRider

  Производител: YELLOTOOLS

  Височина: 25см


  Опис

  • Ногарките се поставуваат на монтажното столче LowRider за дополнителна височина
  • Димензии на столот: 25см; вкупна височина заедно со столот: 37,5см
  • Разгледајте ја гамата на производи на Yellotoos тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ