Нож со рамо LongReach Duo

  Производител: YELLOTOOLS

  За сечење на широкоформатни принтови


  Опис

  • Нож со рамо за лесно сечење на широкоформатни принтови
  • Удобен е за оператори на принтери, за отсекување на принтот
  • Димензии на рамото: 60см и 90см
  • Опција за сечење во две насоки "push and pull"
  • Погледнете ја целата гама на продукти од Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ