Преса EasyEdge

Нож за преса EasyEdge за заобляне на ъглиПреса за заобляне на ъгли EasyEdge

  Производител: YELLOTOOLS

  Сечење и заоблување на агли на ACP, PVC плочи, пенокартон и др.


  Опис

  • Преса за заоблување на агли
  • Во комплет со нож R6 за агли со радиус 6мм
  • Погодна за сечење на алуминиумски панели (ACP), PVC плочи, пенокартон и др.
  • Можете да ја разгледате програмата на Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ