Подлошка за сечење Crystal

Подложка за рязане Crystal

Производител: YELLOTOOLS

Пртоѕирна, се враќа во првобитната состојба и после сечењето


Опис

  • Ширини: 1.0м; 1.30м; 1.50м; 1.70м; 2.0м; 2.20м
  • Пртоѕирна подлошка со можност за работа и од двете страни
  • Се враќа во првобитната состојба и после сечењето
  • Видете ја целата гама продукти на Yellotools тука

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ