Машина за размотување AppFix

Машина за разролване AppFix

Производител: YELLOTOOLS

Рачна машина за размотување на фолија


Опис

  • Рачна машина за размотување на фолија
  • За ролки со ширина до 160см
  • Го олеснува и подобрува работниот процес
  • Карактеристики:
    • вграден систем за размотување на фолијата
    • Можност за зацврстување на работната маса
  • Видете ја целата програма на продукти од Yellotools тука

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ