Антистатичка подлошка за сечење

Антистатична подложка за рязане

Производител: YELLOTOOLS

Спречува создавање на статичко полнење


Опис

  • Ширини: 1.0м; 1.30м; 1.50м
  • Проѕирна подлошка со можност за работа и од двете страни
  • Антистатички слој - го спречува создавањето на електрицитет
  • Површината се враќа во првобитната состојба и после сечењето
  • Видете ја целата гама продукти на Yellotools тука

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ