Нож YelloGuide-Flexi

Специален нож за обиране на ръбове YelloGuide-Flexi

  Производител: YELLOTOOLS

  За оборување на рабови после каширање со фолија


  Опис

  • Нож за оборување на рабови после каширање со фолија
  • Прецизно сечење на фолијата по внатрешна или надворешна контура со офсет од 2, 3, 4 и 5мм
  • Удобен за користење со десна или лева рака

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ