Нож TinnyCut

Специален нож TinnyCut Mag с магнит за окачванеНож за изрязване на фолио и винил по права линияСпециален нож за рязане на самозалепващо фолио и винил

  Производител: YELLOTOOLS

  За сечење на целата фолија или само подлошката


  Опис

  • Наменски мал нож со сечило од титаниумски нитрид
  • Можете да ја сечете целата фолија или само подлошката
  • Димензии: 80мм х 45мм х 3мм

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ