Ножици OLFA SCS-1

Производител: OLFA

Ножици за текстил, гума и пластика


Опис

  • Примена: за сечење на текстил (ткаенини, филц, текстил и др.), пластика, гума
  • Острило: висококвалитетно острило од нерѓосувачки челик, совршено за прецизно сечење

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ