Макетен нож OLFA TS-1

Производител: OLFA

Нож за хартија, тапети, тенки и двослојни материјали


Опис

  • Овозможува исклучително прецизно сечење на многу тенки и двослојни материјали, без да влијае на долните слоеви
  • Две резервни сечила
  • Функција за регулирање AutoControl, овозможува контрола на длабочината на секот
  • Примена: за сечење на хартија, цртежи, тапети и др.
  • Сечила: TSB-1

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ