Ротирачки нож OLFA PIK-2

Производител: OLFA

Брановиден ротирачки нож за ткаенини


Опис

  • Ротирачки нож со сечило од нерѓосувачки челик за назабено сечење
  • Не дозволува на ткаенината да се разресува
  • Примена: за сечење на декоративни детали, апликации и др. од различни ткаенини. Различна примена во занаетчиството и уметноста.
  • Сечило: WAB45; PIB45

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ