Нож FingerTip KnifePen

  Производител: YELLOTOOLS

  Мал нож за детални и завршни изработки


  Опис

  • Удобен мал нож за детални и завршни изработки
  • Освен за сечење, може да се користи за ослободување на воздушните меурчиња при апликација на фолија
  • Погледнете ја целата гама на продукти на Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ