Наменски нож CutCoaster

Нож CutCoaster за прав срезСпециален нож CutCoaster за безопасно и лесно рязане на по-дебели материали

  Производител: YELLOTOOLS

  За сечење на фолија, ПВЦ плочи, пенокартон и др.


  Опис

  • Безопасно и лесно сечење на фолија, ПВЦ плочи, пенокартон и др.
  • Исклучително прав рез
  • Видете ја целата гама на произоди од Yellotools тука

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ