Нож BodyGuard

нож за изрязване на самозалепващо фолио и хартиянож за изрязване на самозалепващи фолиа и хартиинож за рязане на фолио и хартиянож за прецизно изрязване на подложката на самозалепващо фолио

  Производител: YELLOTOOLS

  Целосно сечење на фолија/хартија или само на подлошката


  Опис

  • Нож за самозалеплива фолија и хартија
  • Функции:
   • целосно сечење
   • сечење само на подлошката, без да повреди самата фолија/хартија
  • Тефлоновиот дел помага за полесно движење на ножот и ги заштитува површините од гребење

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ