Скалпер OLFA AK-3

Скалпел за приложение в изкуството, занаятите и индустрията

Производител: OLFA

Скалпер за картон, гума, подни покривки и др.


Опис

  • Примена: во уметноста, занаетчиството, различно хоби и во индустријата
  • Вклучува 30 резервни сечила. Брза смена на сечилото со едно завртување.
  • Сечила: KB-3

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ