Нож Angel-Cutter

Нож за обиране на ръбове с офсетНож за изрязване на фолио по контур

  Производител: YELLOTOOLS

  За сечење на фолии по контура со офсет и оборување на рабови


  Опис

  • Нож за оборување на рабови после каширање со фолија
  • Прецизно сечење на фолии по контура со офсет од 0.5мм; 1.00мм; 1.5мм

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ