Ракавици YelloGloves

Ръкавици за апликация на самозалепващо фолиоРъкавици от найлонов меш за апликация на фолио

  Производител: YELLOTOOLS

  /


  Опис

  • Удобни ракавици од цврст гумен меш
  • Погодни за апликација на самолепливи фолии
  • Проектирани за работа без образување на гребаници
  • Размер: M

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ