Шпакла-ракел WrapStick Sloan

Мини шпакла WrapStick SloanШпатула за car wrapping приложения

  Производител: YELLOTOOLS

  Малка шпакла за апликација на авто фолија околу тешко достапни места


  Опис

  • Пластична шпакла за car wrapping
  • Специјално дизајнирана за апликација на автомобилски фолии на тешко достапни места. Единиот крај се користи за подигање на гумените делови, а другиот за лепење на фолијата под нив
  • Шпаклата има вграден магнет за закачување врз метални површини
  • Видови:
   • Gold - тврдост 72 Shore D
   • Teflon (боја тиркиз) - тврдост 87 Shore D
  • Видео презентација

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ