Шпакла-ракел APE

PVC шпакла за апликация на PPF и фолиа за авто стъкла

  Производител: YELLOTOOLS

  Шпакла ракел за PPF и фолии за автостакла


  Опис

  • PVC шпакла-ракел за апликација на PPF и фолии за автостакла
  • Трапезовидна форма со двослојна коснтрукција, која придава едновременно стабилност и еластичност
  • Рабовите на шпаклата - 30°, 45°и 90° дозволуваат да се примени различен притисок
  • Комфоренна димензија за добар зафат
  • Разновидности:
   • APE DuoRed - мека (65° Shore)
   • APE DuoGreen - тврда (75° Shore)

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ