Шпакла-ракел YelloBlade

Инструмент за отстраняване на фолиоИнструмент за отстраняване на самозалепващо фолиоИнструмент за отстраняване на стикериШпакла-ракел за отстраняване на самозалепващо фолио

  Производител: YELLOTOOLS

  За лесна одлепување на самолеплива фолија


  Опис

  • Шпакла за одлепување на самолеплива фолија
  • Благо заоблена на рабовите, без да ја гребе површината
  • Компактен и удобен за работа

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ