Напрсток WrapFinger

напръстник за апликация на фолионапръстник wrapfingerнапръстник за монтаж на самозалепващо фолио

  Производител: YELLOTOOLS

  За сува или мокра апликација на фолија


  Опис

  • Напрсток за сува или мокра апликација на самолеплива фолија
  • Удобен и практичен - можете да го користите врз 1 или 2 прста
  • Здрав и издржлив материјал, погоден за многукратна употреба

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ