Магнетен држач SpeedMag HD

Производител: YELLOTOOLS

Лесна позиционирање и придржување на принтот


Опис

  • Моќен магнетен холдер за придржување на широкоформатни принтови кон основата пред апликација
  • Помага за позиционирањето на принтот и полесна монтажа, дури при ветер
  • Погоден за car wrapping и брендирање на големи плочи
  • Специјалниот слој, каучук не ја оштетува бојата на превозното средство
  • Дијаметарот на основата е 43мм

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ