Шпакла-ракел YelloMini

Синя пластмасова шпакла-ракел за апликация на фолио на труднодостъпни местаПластмасова прозрачна шпакла-ракел за апликация на самозалепващо фолиоШпакла ракел за апликация на самозалепващо фолио на труднодостъпни места

  Производител: YELLOTOOLS

  За апликација на фолија врз тешкодостапни места


  Опис

  • Пластична мини шпакла-ракел за апликација на фолија врз тешкодостапни места
  • Тврдоста е според бојата:
   • Сина "YelloMini Blue" - мека (62° Shore)
   • Прозѕирна "YelloMini Peekaboo" - тврда (98° Shore)

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ