Шпакла-ракел YelloMini Hang-Loose

мини ракел за апликиране на фолио на труднодостъпни местамини ракел за апликация на фолио на труднодъстпни местамалък ракел за монтаж на фолио на труднодостъпни места

  Производител: YELLOTOOLS

  Мини ракел за апликација на фолија на тешкодостапни места


  Опис

  • Мини пластичен ракел, свиткан на единиот крај под агол од 45° или 90°
  • Погоден за апликација на самозалеплива фолија на тешкодостапни места: автомобилски фарови,
   калници, капаци и т.н.

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ