Шпакла-ракел YelloBig

Дълга пластмасова шпакла-ракел за апликация на фолио

Производител: YELLOTOOLS

За апликација на фолија врз големи плочи


Опис

  • Долга пластична шпакла-ракел: 30см
  • Заштедува време и енергија при апликација на фолија врз големи плочи

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ