XXL шпакла-ракел TimberMaxx

Голям ракел с дървена основа за апликации върху големи площи

  Производител: YELLOTOOLS

  За апликација на фолија врз големи рамни плочи


  Опис

  • Долг, но многу лесен филцов ракел со неколку димензии:
   • 50см
   • 70см
   • 76см
   • 100см
  • Основата од шперплоча не дозволува ракелот да се витка
  • Перфектно решение за апликација на фолија врз големи рамни плочи, како брандирање на витрини

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ