Шпакла-ракел ProWap

Антистатичен ракелСредно гъвкав розов ракелАнтибактериален ракелБиоразградим ракел от рециклирани дървесни частициЧерен ракел с голяма твърдостРакел от рафиниран тефлонСин гъвкав ракелСупер гъвкав зелен ракелСредно твърд оранжев ракелИзключително твърд ракелСхема на ракели Prowrap

  Производител: YELLOTOOLS

  Ракели со различна тврдост погодни за лепење автомобили


  Опис

  • Ракели со трапезовидна форма и заоблени агли
  • Голема површина за фат
  • "Center-Finder" за добар баланс
  • Погодни за лепење на автомобили
  • Разлики:
   • Според тврдоста:
    • Зелен - super-flexible
    • Син - flexible
    • Розeв - medium-flexible
    • Портокалов - medium-rigid
    • Црм - rigid
   • Други
    • Gold - направен од рафиниран тефлон за полесно лизгање; medium-flexible
    • Antistatic - го намалува собирањето на нечистотии при апликација; semi-flexible
    • Bio - биоразградлив, направен од рециклирани дрвени делови; flexible
    • Clean - со антибактериски својства; medium-flexible
    • Peekaboo - се одликува со исклучителна тврдост

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ