Шпакла-ракел ProWrap Betty

Шпакла ракел ProWrap Betty

  Производител: YELLOTOOLS

  За монтажа на фолија врз нерамни површини, без образување на гребаници


  Опис

  • Шпакли со „30° агол“ за монтажа на самолеплива фолија врз нерамни површини, без образување на гребаници
  • Погодни за "car wrap"
  • Различни степени на тврдост:
   • S32 - flexibillity: 32° Shore
   • S40 - flexibillity: 40° Shore
   • S65 - flexibillity: 65° Shore
  • Видете го клипчето

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ