Шпакла-ракел WrapStick Carson

Мини пластмасова шпатула за монтаж на авто фолиа

  Производител: YELLOTOOLS

  Мала пластична шпакла за монтажа на авто фолии околу тешко достапни места


  Опис

  • Мини PVC шпакла-ракел, специjално дизајнирана за апликација на автомобилска фолија на тешко пристапни места
  • Единиот крај се користи за подигање на гумените делови, а другиот за подпикнување на фолијата под нив. Поради таа причина е препорачано при монтажа да се користат две шпакли
  • Шпаклата е со вграден магнет за закачување врз метални површини (за полесна достапност за време на работа)
  • Разновидности:
   • Gold - тврдост 72 Shore D
   • Teflon (боја тиркизна) - тврдост 87 Shore D
  • Видео презентација

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ