Линиар MagTape

Гъвкава линия със стоманено покритиеГъвкава стоманена линия

  Производител: YELLOTOOLS

  За лесно позиционирање и придржување на принтовите врз неметални основи


  Опис

  • Еластичен линиар со челичен слој и подлошка, која се прилепува кон мазни и рамни површини
  • Во комбинација со магнетен холдер SpeedMag HD служи за лесно позиционирање и придржување на принтовите врз неметални основи: стакло, пластика, алуминиум и др.
  • Димензии:
   • ширина (мм): 40
   • должина (см): 25; 50

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ