Снап пирамида JH3-2

тип
двустранна

Карактеристики

Димензии
50см/70см
Опис
  • Двострана табела - тип пирамида
  • Основа - 2мм незапалива плоча
  • Лице - заштитен PE лист со дебелина 0.5мм и антирефлексна површина
Снап изделия Двoстрана снап пирамида споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ