Снап пирамида A Board Alu

тип
двустранна

Карактеристики

Димензии
50 см/70 см
70 см/50 см
Опис
  • Двострана табела - тип пирамида с засилен гръб
  • Алуминиумски профил со ширина од 32 мм
Снап изделия Двoстрана снап пирамида споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ