Пластична пирамида тип А

тип
двустранна

Карактеристики

Димензии
50см/90см
Опис
  • Дострана пластична пирамида JH3-14
  • Погодна за внатрешна и надворешна употреба
Двустранна пластмасова пирамида Пластична пирамида споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ