Рол банер Luxury JH1-1

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширини: 85см; 100см
Должина на прачката: 200см
Опис

 

  • Алуминиумски Roll Up банер со 1 масивен крак
  • Самонамотувачко платно со едностран печат
  • Горниот елемент на рамката е со клип система
  • Препорачана медија: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Ро банер стойка Luxury JH1-1

Roll Up дисплеј со самонамотувачко платно

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ