Рол банер Exclusive JH1-9A

тип
roll-up display

Карактеристики

Димензии
Ширини: 85см; 100см
Должина на прачката: 200см
Опис

 

  • Рол банер со атрактивен дизајн
  • Самонамотувачко платно за едностран печат
  • Широка основа за подобра стабилност
  • Горниот дел на рамката е со клип систем
  • Препорачана медија: текстил, винил за печат, полипропиленов (PP) филм
Рол банер стойка exlusive JH1-9A

Roll up банер систем со атрактивен дизајн

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ