Фолија за заштита од сонце Reflectiv SOL 102

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
1%
Трајност
12-15г.
Апликација
надворешно

Карактеристики

Димензии
1520мм x 30м
Опис
  • Полиестерна фолија за заштита од сонце
  • Се состои од два слоја вакум-метализиран полиестер, лепило и заштитен филм
  • Запира 79% од сончевата енергија
  • Боја: сива металик
Спецификација
  • Одраз на сончевата енергија: 65%
  • Абсорбција на сончевата енергија: 24%
  • Пропусливост на сoнчевата енергиja: 11%
  • Пропусливост на видливата светлина: 16%
  • UV пропусливост: 1%
Употреба
Градежната индустрија
Слънцезащитно фолио за стъкла и прозорци Reflectiv SOL 102E Полиестерна фолија за заштита од сонце (36 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ