Фолија за заштита од сонце Reflectiv IR-50

температура
-20°C +80°C
дебелина
46 µm
лепило
перманентно проѕирно
UV
1%
Трајност
12-15г.
Апликација
внатрешно

Карактеристики

Димензии
1520мм х 10м
Опис
  • Полиестерна фолија за заштита од сонце
  • Се состои од два слоја вакум-метализиран полиестер, лепило и заштитен филм
  • Ја намалува UV A радијацијата со 99% до 380nm
  • Боја: шампањ
Спецификација
  • Одраз на сончевата енергија: 41%
  • Абсорпција на сончевата енергија: 15,8%
  • Пропусливост на сончевата енергија: 42%
  • Пропусливост на видливата светлина: 77%
  • UV пропусливост: 1%
Употреба
Градежна индустрија
Слънцезащитно фолио за стъкла Reflectiv IR50

Полиестерна фолија за заштита од сонце (46 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ