Заштитна фолија Reflectiv DOS060

дебелина
75 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
повеќе од 20г.

Карактеристики

Димензии
1520мм х 30м
Опис
  • Полиестер 75 микрoни
  • Лепило: акрилно 25 г/м2
  • Се фиксира на задната страна на огледалото - ги задржува скршените парчиња на своето место
Употреба
За заштита на општествени места каде има огледала, како фитнес сали, клубови и др.
Защитно самозалепващо фолио за огледала Reflectiv DOS060

Полиестер (75 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ