Огледална фолија за стакла Reflectiv MIR 500

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
15г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна самолеплива фолија
  • Огледален ефект од надворешната страна и  проѕирна од внатрешната страна
  • Употреба: врз прозорци и стаклени врати на хотели, фитнес сали, СПА центри и др.
Лепило
перманентно, проѕирно
Температурна издржливост
од -20°C до +80°C
Минимална температура на апликација
+5°C
Фолио за стъкла с огледален ефект Reflectiv Полиестерна фолија (36 микрони) со огледален ефект споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ