Фолиja за прозорци Reflectiv Full Frosted

температура
-20°C +80°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива PVC фолија со ефект на мат стакло
  • Употреба: витражни украси, дизаjн и декорациja на прозорци, стaклени мебели и др.
  • Го заматува стаклото, но и дозволува на светлината да премине
  • Штити од вредните UV зраци
Документација
Подлошка
полиестер 23 микрони
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
> + 5°C
Температурна издржливост
од -20°C до +80°C
PVC фолио с матиран ефект PVC фолиja (80 микрони) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ