Фолија за стакла - транспарентна Reflectiv

температура
-20°C +80°C
дебелина
23 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
10, 30
боја
61011
60366
60193
61133
61052
61276
67047
60487
60026
63545
61185
60685
61214
60894
60259
60210

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна трансперантна фолија за стакла
  • Употреба: тонирање и декорација на прозорци, витрини, мебели, туш кабини, внатрешни стаклени прегради и др.
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
+5°C
Температура на издржливост
од -20°C до +80°C
Полиестерно фолио за тониране на стъкла Полиестерна фолија (23 микрони) во 16 бои споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ