Витражна пескарена фолија LG LC5500

температура
-45°C +82°C
дебелина
115 - 160 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
5г.

димензии

Ширини (мм)
1220, 1520
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
 • LG LC5500 - серија самолепливи PVC фолии со различни ефекти:
  • LC5510 сребро; 5511 злато; 5560 фино сребро - со ефект на гравирано и пескарено стакло
  • LC5520 проѕирно; 5521 бело; 5522 кафено - со ефект на роса, матирано стакло
  • LC5540 мозаик
  • LC5550 рибина коска
 • Употреба: витражни украси, декорација на прозорци и стаклени врати во хотели, СПА центри, фитнес сали и др.
 • Го замаглуваат стаклото, но и дозволуваат на светлината да преминува
 • Штитат од штетните UV зраци
Дебелина
МоделДебелина (со лепило)
LC5510; 5510T; 5511; 5511T; 5560115 µm
LC5520; 5521; 5522; 5540; 5550160 µm
Подлошка
130 г/м2
Лепило

Перманентно проѕирно - LC5510; LC5511; LC5510Т; LC5511Т; LC5560
Removable проѕирно - LC5520; LC5521; LC5522; LC5540; LC5550

Модели LC5510Т и LC5511Т се со Airfree технологија

Минимална температура на апликација
> +10°C
Температура на издржливост
-45°C до +82°C
Витражно фолио за стъкла с ефект на пясъкоструй и матирано стъкло

PVC фолија со ефект на пескарена

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ