Фолија за прозорци Reflectiv Stained Glass

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
600
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна самолеплива фолија имитација на витраж
  • Употреба: витражни украси, уникатни дизајнерски решенија за декорација на прозорци, врати, внатрешни стаклени прегради и др.
Лепило
перманентно, проѕирно
Минимална температура на апликација
+5°C
Температура на издржливост
-20°C до +80°C
Полиестерно фолио с ефект на стъклопис

Полиестерна фолија (36 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ