Фолија за стакло - декоративна Reflectiv INT100

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
12-15г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
30

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна самолеплива фолија за стакла
  • Употреба: украс на витрини, декорации на прозорци, врати и внатрешни стаклени прегради во канцеларии, музеи, болници и т.н.
  • При осветлување постепено се променува од бело кон речиси проѕирно
Спецификациjа
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: +5°C
Полиестерно фолио за декорация на витражи

Полиестерна фолија (36 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ