Фолија за стакла - транспарентна Reflectiv

температура
-20°C +80°C
дебелина
23 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
10, 30
боја
61011
60366
60193
61133
61052
61276
67047
60487
60026
63545
61185
60685
61214
60894
60259
60210

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна трансперантна фолија за стакла
  • Употреба: тонирање и декорација на прозорци, витрини, мебели, туш кабини, внатрешни стаклени прегради и др.
Спецификациjа
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Минимална температура на апликација: +5°C
Полиестерно фолио за тониране на стъкла

Полиестерна фолија (23 микрони) во 16 бои

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ