Фолија за стакло со фрост ефект ORACAL 8810

температура
-40°C +90°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
7г.

димензии

Ширини (мм)
1000, 1260
Должини (мм)
50
боја
FR085
FR085
FR055
FR055
FR056
FR056
FR091
FR091
FR090
FR090

Карактеристики

Опис
  • Oracal 8810 - самолеплива фолија со визуален ефект на замрзнато стакло
  • Употреба: декорација на стакло - витрини, прозорци, внатрешни стаклени прегради и др.
  • UV отпорност
  • Според методот на апликација се препорачува употребата на различни транспортни ленти:
Спецификациjа
  • Подлошка: полиестерен филм - 100 микрони
  • Минимална температура на апликација: > + 8°C
Документација
Фолио за стъкла с пясъкоструен ефект Oracal 8810

Висока класа каст PVC фолија (80 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ