Фолија за стакло Reflectiv White and Frosted

температура
-20°C +80°C
дебелина
36 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
15г.

димензии

Ширини (мм)
1520
Должини (мм)
25

Карактеристики

Опис
  • Полиестерна самолеплива фолија со ефект на мат стакло
  • Употреба: витражни украси, декорација на прозорци и стаклени врати во хотели, СПА центри, фитнес сали и др.
  • Го заматува стаклото, но ја пропушта светлината
  • Штити од вредните UV зраци
Спецификациjа
  • Подлошка: полиестерна 23 микрони
  • Минимална температура на апликација: > +5°C

Характеристики


СРОДНИ ПРОИЗВОДИ